Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Lune østers a la Molskroen

Lune østers a la Molskroen

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
  • Østers
  • Gulerødder
  • Smør
  • Kørvel eller persille
Sådan gør du
  1. Gulerødder skæres en julienne. Perle blanche østers tages ud af skallen. Den dybe del af skallen sættes i varm ovn. Østers finpudses (man tager skægget af).
  2. Østersvandet hældes i gryde og koger let ind. Rigeligt smør piskes i østersvandet med stavblender. Østers nedsættes i den varme sauce et kort øjeblik. Anrettes i den varme skal med en smule sauce og de fintsnittede grøntsager. Pyntes eventuelt med friskhakket kørvel eller persille.