Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Klassisk stegt kylling med persille

Klassisk stegt kylling med persille

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
  • 1 økokylling
  • 1 bdt. Persille
  • 2 æbler
  • 1/4 fløde 38%
  • Nye kartofler
  • 1 agurk
Sådan gør du
  1. Kyllingen gnides med salt og peber ind og udvendigt. Persille og æble grofthakkes og kommes i kyllingen. Æble holder på saften.
  2. Kyllingen steges i gryde i lidt smør og olie, Start med bruning, skru ned for varmen og steg stille og roligt i 60 - 70 min. den skal være gennemstegt. Spæd med lidt vand undervejs, så gryden ikke løber tør.
  3. Kyllingen tages op og der kommes lidt fløde og citronsaft i saucen, der koges lidt ind.
  4. Serveres med kogte kartofler – prøv de nye kanariske - og mild agurkesalat.