Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Friske jordbær med fløde-sabayonne på Moscato d'Asti

Friske jordbær med fløde-sabayonne på Moscato d'Asti

Herlig dessert til friske danske jordbær eller andre frugter efter årstiden.

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
Sådan gør du
  1. Skrab vaniljestang og arbejd vaniljekornene ind i sukkeret.
  2. Pisk (konstant) æggeblommerne sammen med sukker over vandbad indtil massen er lun, skummende og bliver tykkere i konsistens
  3. Moscato d’Asti tilsættes og der piskes videre indtil temperaturen er på vej op igen og vinen er integreret i cremen. 
  4. Dette er nu en færdig sabayonnecreme med vanilje og Moscato. Vi vælger at give mere fylde ved at vende en let-pisket flødeskum sammen med.
  5. Pisk fløden til en let luftig skum - ikke tyk og klumpet.
  6. Den letafkølede sabayonne vendes langsomt i flødeskummet af flere omgange med en dejskraber.
  7. Hældes over friske danske jordbær eller andre frugter efter årstid.