Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Fiskesalat m. kapers, citron og kørvel

Fiskesalat m. kapers, citron og kørvel

Nem fiske-hapser til et glas kølig vin. Fiskesalat med lange sad lige i øjet til fredagsstemning. Lange er torskens fætter og er lidt federe. Andre fisk kan også bruges.

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
  • Fisk - evt. lange, torsk eller multe.
  • Creme Fraiche 18%
  • Hjemmerørt mayonaise
  • Olivenolie
  • Kapers
  • Fiskesennep / grov sennep
  • Citron - skal og saft
  • Kørvel - dild kan også bruges
  • Salt og peber
  • Piment d'espelette
Sådan gør du
  1. Bag fisken ved 180° i ca. 10 min.
  2. Rør den ovnbagte fisk med fiskesennep, citronsaft, lidt olivenolie, revet citronskal, kapers, mayo og crême fraiche 18% – salt og peber og en anelse espelette til at løfte smagen yderligere.
  3. Serveres med frisk kørvel eller dild på sprød baguette.