Fiskesalat m. kapers, citron og kørvel

Nem fiske-hapser til et glas kølig vin. Fiskesalat med lange sad lige i øjet til fredagsstemning. Lange er torskens fætter og er lidt federe. Andre fisk kan også bruges.
Ingredienser
- Fisk - evt. lange, torsk eller multe.
- Creme Fraiche 18%
- Hjemmerørt mayonaise
- Olivenolie
- Kapers
- Fiskesennep / grov sennep
- Citron - skal og saft
- Kørvel - dild kan også bruges
- Salt og peber
- Piment d'espelette
Fremgangsmåde
- Bag fisken ved 180° i ca. 10 min.
- Rør den ovnbagte fisk med fiskesennep, citronsaft, lidt olivenolie, revet citronskal, kapers, mayo og crême fraiche 18% – salt og peber og en anelse espelette til at løfte smagen yderligere.
- Serveres med frisk kørvel eller dild på sprød baguette.