
Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
- 1 Hokkaido græskar
- 4 cm Ingefær
- 5 dl. æblecidereddike
- 2,5 dl. vand
- 1 tsk. hele peberkorn (Szechuan peber eller Vild Madagascar Peber)
- Ceviche
- 500 g. torsk uden ben
- 2 citroner, saft og skal
- 2 lime, saft og skal
- 2 forårsløg i tynde skiver
- 1 bundt koriander, plukket og finthakket
- God og frugtig olivenolie
Sådan gør du
- 1. Syltede græskar Kog sukkeret sammen med vandet. Hæld eddike i og bring det i kog igen. Skær hokkaido i ½ cm tykke skiver og tilsæt syltelagen sammen med ingefær og peberkorn. Lad det koge i fem minutter. Kom hokkaido og syltelage på glas og opbevar i køleskab. Lad trække et par dage inden brug. De syltede græskar kan holde sig 4-6 måneder.
- 2. Ceviche Skær fisken i tynde skiver og mariner i saft og fintrevet skal af lime og citron. Lad trække mindst 1 time. Smag til med salt, peber og dryp med god olivenolie. Anret fisken med den syltede græskar, hakkede forårsløg og pynt med koriander.
Vinanbefalinger
Lignende opskrifter