Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Ceviche med koriander og syltet græskar

Ceviche med koriander og syltet græskar

Herlig sommerservering der egner sig godt som appetizer eller forret.

Ceviche er en kold fiskeanretning, der ofte består af frisk hvid fisk, rejer, kammusling eller blæksprutte marineret med lime, koriander og løg. Ceviche er meget populært i de latinamerikanske lande, hvor ingredienserne varierer fra region til region.

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
  • 1 Hokkaido græskar
  • 4 cm Ingefær
  • 5 dl. æblecidereddike
  • 2,5 dl. vand
  • 1 tsk. hele peberkorn (Szechuan peber eller Vild Madagascar Peber)
  • Ceviche
  • 500 g. torsk uden ben
  • 2 citroner, saft og skal
  • 2 lime, saft og skal
  • 2 forårsløg i tynde skiver
  • 1 bundt koriander, plukket og finthakket
  • God og frugtig olivenolie
Sådan gør du
  1. 1. Syltede græskar Kog sukkeret sammen med vandet. Hæld eddike i og bring det i kog igen. Skær hokkaido i ½ cm tykke skiver og tilsæt syltelagen sammen med ingefær og peberkorn. Lad det koge i fem minutter. Kom hokkaido og syltelage på glas og opbevar i køleskab. Lad trække et par dage inden brug. De syltede græskar kan holde sig 4-6 måneder.
  2. 2. Ceviche Skær fisken i tynde skiver og mariner i saft og fintrevet skal af lime og citron. Lad trække mindst 1 time. Smag til med salt, peber og dryp med god olivenolie. Anret fisken med den syltede græskar, hakkede forårsløg og pynt med koriander.