
Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
- Rå fisk
- Fintskåret løg
- Rød peber
- Frisk chili
- Frisk Ingefær
- Frisk koriander
- Lime
Sådan gør du
- Tynde skiver rå fisk marineres i lime med lidt fintskåret løg, hvidløg, rød peber, lidt chili, ingefær og koriander. Kan suppleres med lidt spæde bønner, små nye gulerødder i strimler, tynde skiver. sprød, rå blomkål eller rå majskerner. Ser fikst ud, når bønner og gulerødder stritter lidt. (Koriander kan erstattes med persille og dild.)
- Fisken kan med fordel rimmes(salt og sukker) et par timer inden den skæres i tynde skiver. Det gir smag og blødgør fisken. Der kan bruges laks, torsk, havtaske, pighvar mm.
- Retten har et dejligt friskt udtryk og et lidt spicy, krydret præg. Fungerer fint i solskinsvejr. Fungerer bedst, hvis den laves umiddelbart inden servering
Vinanbefalinger
Lignende opskrifter