

Sauvignon Blanc, Saint Clair
Ren Sauvignon Blanc fra Wairau og Rapaura i Marlborough. Vinificeret på stål - ingen fad.
Intens aroma af hyldeblomst, passionsfrugt, moden grape, solbær og stikkelsbær. Sprød og fyldig smag med god friskhed og en lang eftersmag.
Producent | Saint Clair, Marlborough |
---|---|
Vintype | Hvidvin |
Druesort | Sauvignon Blanc |
Lagring | Stål |
Servering fra | 8° |
Servering til | 10° |
Alkohol | 13% |
Velegnet til | Fisk og skaldyr |
Kåret til "Best New Zealand Producer of the Year" ved International Wine Challenge 2016. Vinmageren Matt Thompson er kåret til "International White Wine Maker of the Year" ved International Wine Challenge i London 2009. Neal Ibbotson fra Saint Clair fremhæver især Marlboroughs meget langsomme, konstante modningsprocess, der giver druerne tid til at opbygge smagselementer frem til høst, som et kvalitetsparameter – der er ikke noget, der bliver forceret frem!
Temperaturen i modningsperioden vil typisk ligge på ca. 20° om dagen og ned til 2–3° om natten. Det er kølig-klima v...
Saint Clair, Marlborough
Kåret til "Best New Zealand Producer of the Year" ved International Wine Challenge 2016. Vinmageren Matt Thompson er kåret til "International White Wine Maker of the Year" ved International Wine Challenge i London 2009. Neal Ibbotson fra Saint Clair fremhæver især Marlboroughs meget langsomme, konstante modningsprocess, der giver druerne tid til at opbygge smagselementer frem til høst, som e...

Saint Clairs version er en klassiker og et glimrende eksempel, der har lige den ekstra tand af tæthed og præcision, som hæver den over mange andre lidt for spinkle eksemplarer, der har det hele i duften. Intens, aromatisk og læskende hvidvin med frisk syre. Præg af tomatstilk, hyldeblomst, lime og fersken. Ikke stor dybde, men udtryksfuld og præcis med tæthed trods lethed i stilen. - Thomas Ilkjær



Opening with notes of yuzu zest, lime juice and lemongrass plus subtle crushed stone and elderflower wafts, the 2014 Sauvignon Blanc Marlborough offers lovely balance and intensity of citrus, mineral and herb flavors, finishing with compelling layers. - Liza Perotti-Brown

