Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
- Filet eller mørdbrad, tyndskåret
- 175 ml. Hjemmerørt mayonaise
- Dijonsennep
- 2 tsk. worcestershire sauce
- 1 tsk. frisk lime eller citronsaft
- 2 spiseskefuld mælk
- Salt og hvid peber
Sådan gør du
- Dæk omhyggeligt tallerkenen med tyndskåret filet eller mørbrad og pynt med den legendariske og originale sauce til carppaccio udviklet af Harrys Bar i Venedig.
- Rør ingredienserne til saucen sammen. Dekorer det tyndtskårne kød med tynde striber af saucen (brug evt. en tom ketchupflaske el. som sprøjteflaske).
- Cipriani opfandt carppacioen i 1950 opkaldt efter den vinitianske maler Vittore Carpaccio. Den mest almindelige varriant serveres med olivenolie og flager af parmesan. Flere restauranter bruger også et par dråber trøffelolie.
Vinanbefalinger
Lignende opskrifter