Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Carpaccio fra Harrys Bar i Venedig

Carpaccio fra Harrys Bar i Venedig

Carpaccio af tyndskåret filet eller mørbrad pyntet med den legendariske og originale sauce udviklet af Harrys Bar i Venedig.

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
  • Filet eller mørdbrad, tyndskåret
  • 175 ml. Hjemmerørt mayonaise
  • Dijonsennep
  • 2 tsk. worcestershire sauce
  • 1 tsk. frisk lime eller citronsaft
  • 2 spiseskefuld mælk
  • Salt og hvid peber
Sådan gør du
  1. Dæk omhyggeligt tallerkenen med tyndskåret filet eller mørbrad og pynt med den legendariske og originale sauce til carppaccio udviklet af Harrys Bar i Venedig.
  2. Rør ingredienserne til saucen sammen. Dekorer det tyndtskårne kød med tynde striber af saucen (brug evt. en tom ketchupflaske el. som sprøjteflaske).
  3. Cipriani opfandt carppacioen i 1950 opkaldt efter den vinitianske maler Vittore Carpaccio. Den mest almindelige varriant serveres med olivenolie og flager af parmesan. Flere restauranter bruger også et par dråber trøffelolie.