Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Bagt Torsk på ærtepuré - med brunet smør og hasselnødder

Bagt Torsk på ærtepuré - med brunet smør og hasselnødder

En rigtig god måde at lave torsk på.


Fisken vådsaltes et par timer og bages i 10 min – Det giver en fantastisk struktur


Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
Sådan gør du
  1. Kog vandet op med de 50 g salt, og køl helt ned. Placer torsken i saltlagen ca 2 timer.
  2. Blancher 200 g ærter i kogende vand i 1 min. Hæld dem i en si og skyld med iskoldt vandt. Blend ærterne med rapsolie og saften af en halv citron, smag til med salt og peber.
  3. Tag torsken op af lagen, skyl den og dup den helt tør.
  4. Bag den på en bageplade med bagepapir i 10 min ved 200 grader. Brun i mellemtiden smørret, tag det af blusset når det det begynder at skumme og dufte af hasselnødder. Tilsat soja, saft og skal af en halv citron og hasselnødder.
  5. Anret torsken ovenpå ærtepureen og fordel det brunede smør udover og pynt med de sidste ærter. Server groft brød til.