Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Torsk a la Bichel

Torsk a la Bichel

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
Sådan gør du
  1. Torskeloins trækker i salt 6-8 timer, tilberedes i ovn på bagepapir v. 200 C. Skæres i passende stykker. Skal kun have kort tid – skal kun lige falde fra hinanden og samtidig være saftig.
  2. 1/3 liter friskpresset appelsinsaft koges ind til det halve med et par gode stykker ingefær. Lidt fløde tilsættes. Herefter piskes små klumper smør i til saucen tykner let. Fiskesennep røres i lige til sidst. Fløden hindrer at saucen skiller.
  3. Torskestykkerne serveres med frisk dild, lidt appelsinsauce, sauteret rødbedetern med balsamico og timian, friskhøvlet peberrod og en lille aspargeskartoffel. Friskkværnet peber over retten.