Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Stenbiderrogn på blinis eller ristet rugbrød

Stenbiderrogn på blinis eller ristet rugbrød

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
  • Renset stenbiderrogn
  • Cremefraiche – gerne 18 eller 38%,
  • Blinis eller ristet rugbrød
  • Finthakket rødløg
  • Finthakket dild
  • Citron
Sådan gør du
  1. Rugbrødet pensles med olie og drysses med salt. Ristes i ovnen ved ca. 160 grader indtil sprødt. Blinis ristes kort i smør på en pande inden servering.
  2. Kom en skefuld rogn på blinis eller rugbrød og top med cremefraiche, rødløg og dild. Stenbiderrogn er sart og delikat i smagen og nydes bedst med en frisk og mineralsk vin, der har lidt havelementer i sig.