Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Rabarbersuppe med fromage og mynte

Rabarbersuppe med fromage og mynte

10
Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
  • Rabarber
  • Sukker
  • Vanilje
Sådan gør du
  1. Masser af rabarber rengøres og koges med sukker og vanilje.
  2. De kogte rabarber lægges i en sigte og presses mildt gennem sigten. Ud kommer en herlig, klar lyserød saft, fyldt med aromatik og dejlig syre. Stilles i køleskab.
  3. Der laves vanilje eller citronfromage (m. revet citronskal).
  4. En lille klat fromage anrettes i midten af en suppetallerken eller skål. Kold rabarsuppe omkring og der pyntes med friskhakket mynte.