Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Quiche "Bichel" - tærte med løg, kapers og ansjoser

Quiche "Bichel" - tærte med løg, kapers og ansjoser

Quiche er det franske ord for tærte, og her er vores udgave med løg, kapers, ansjoser og parmesan. Serveres med bitre salater vendt i en klassisk vinaigrette eller som snacks til et glas bobler.

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
Sådan gør du
  1. Mel og koldt smør i tern arbejdes forsigtigt igennem med en gaffel indtil smørret er fordelt i små havregryns lignende flager. Tilsæt et nip salt og saml dejen med et æg. Dejen må kun lige samles og bliver sej hvis den æltes for meget. Pak dejen i film og læg den på køl mindst en time og gerne til dagen efter. Dejen rulles eller trykkes i en smurt tærteform.
  2. Det kan være en fordel at blindbage tærtebunden først: Prik huller i dejen med en gaffel, dæk dejen med bagepapir og hæld tørrede bønner ovenpå for at trykke bagepapiret ned i formen. Bages ved 200 grader i 10-15 minutter. Fjern bønner og bagepapir så tærten er klar til at blive fyldt.
  3. Sauter løget i en klat smør på pande til de er klare, må ikke brune!
  4. Tilsæt hakkede ansjosfileter, hakkede kapers, revet parmesan, fløde/creme fraiche og varm det godt igennem. Giv et drys salt og peber.
  5. Træk panden af varmen og lad den køle af til fingerlunt før æggene piskes i. Massen hældes i tærteformen og bages færdig i 15-20 minutter ved 200 grader indtil massen har sat sig og er blevet flot gylden på overfladen.