Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Crémant de Clément sans soufre NV, Clement Klur

145,00 kr
170,00 kr
Stykpris ved 6 stk.
Du sparer 150, - (14.71%) vejl. pris 170
Anmeldelser

Lavet på en blanding af Pinot Blanc, Pinot Auxerrois, Chardonnay, Riesling og Pinot Gris fra biodynamisk dyrkede marker. Vinstokkene er ca 40 år gamle og vokser på kalkholdig jordbund. Gæret på rustfrit stål uden tilsætning af gær og lagret sur lie i 18 måneder inden degorgering. Der er ikke tilsat svovl på noget tidspunkt i processen, så de sulfitter, der er i vinen stammer fra gæringen, hvor de udvikles helt naturligt. Der er heller ikke tilsat sukker men basisvinen har en ganske let restsødme der placerer vinen i den tørre ende af Brut.

Noter af grøn æble, citrus og kvæde med sekundære aromaer af fennikel og hvidkål. I munden er der en fin mousse, letkrydret frugt og en fin, balanceret eftersmag.

Velegnet som aperitif, men går fint til lettere retter som quiche, pizza, grøntsagsretter og mildere oste.

Specifikationer
Producent Clement Klur, Alsace
Vintype Mousserende vin
Druesort Pinot Blanc
Anmeldelser badgets Test vinder, Wine Enthusiast
Lagring Stål
Servering fra 10°
Servering til 12°
Gemmepotentiale fra 2017
Gemmepotentiale til 2021
Alkohol 12%
Velegnet til Fisk og skaldyr, Fjerkræ
Anbefalinger Testvinder-vine
Str Alm - 0,75l (75 cl)

Vinhuset Clement Klur blev grundlagt i 1999, men familien Klurs historie som vindyrkere og vinmagere i Alsace går tilbage til 1600-tallet. Clement Klur havde på daværende tidspunkt lavet vin med sin fætter i 20 år, men da Clement ville gå biodynamisk gik de hver til sit. Ejendommen blev certificeret biodynamisk i 2004 af Demeter og alt arbejde foregår så naturligt som muligt, lige som alle nyere bygninger er lavet i naturmaterialer med udnyttelse af solenergi, regnvand, ventilationskanaler for naturlig luftcirkulation osv.

Ejendommen råder over 7 ha vinmarker, hvor vinstokkene ...

Producenten

Clement Klur, Alsace

Vinhuset Clement Klur blev grundlagt i 1999, men familien Klurs historie som vindyrkere og vinmagere i Alsace går tilbage til 1600-tallet. Clement Klur havde på daværende tidspunkt lavet vin med sin fætter i 20 år, men da Clement ville gå biodynamisk gik de hver til sit. Ejendommen blev certificeret biodynamisk i 2004 af Demeter og alt arbejde foregår så naturligt som muligt, lige som alle n...

Læs mere