Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Pad Thai med and

Pad Thai med and

Pad Thai med and. Frisk alternativ til Mortens-anden.

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
  • 200-300 g. andebryst
  • 1 peberfrugt
  • 2 løg
  • 4 gulerødder
  • ½ broccoli
  • ½ spidskål
  • 300 g risnudler
  • 3 æg
  • olie
  • Sauce:
  • 3 spsk Lagret japansk sojasauce
  • 4 spsk citronsaft
  • 2 spsk riseddike (eller hvidvinseddike)
  • 1 knsp chilipulver
  • 2 cm revet ingefær
  • 3 fed hvidløg
  • 1 lime, saften
  • Topping:
  • 5 forårsløg
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • 1 håndfuld hakkede hasselnødder
Sådan gør du
  1. Andebryst skæres i strimler og steges på en pande/wok.
  2. Grøntsagerne skæres strimler. Steges med et par minutter. Hæld det stegte andebryst og grøntsager op i en tallerken.
  3. ​Saucen blandes i en skål.
  4. Kog nudlerne i letsaltet vand. Hæld vandet fra og skyl dem i koldt vand.
  5. Steg de skyllede nudler et par minutter i lidt olie ved medium varme og tilsæt saucen.
  6. Slå de tre æg ud i en skål og pisk sammen. Hæld æggemassen på den ene side af panden og mix så nudlerne bliver klistrede (panden må ikke være så varm, at æggene bliver til røræg).
  7. Tilsæt de stegte grøntsager og andebryst.
  8. Top med finthakket forårsløg, koriander, limesaft og hakkede hasselnødder.