
Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
- 200-300 g. andebryst
- 1 peberfrugt
- 2 løg
- 4 gulerødder
- ½ broccoli
- ½ spidskål
- 300 g risnudler
- 3 æg
- olie
- Sauce:
- 3 spsk Lagret japansk sojasauce
- 4 spsk citronsaft
- 2 spsk riseddike (eller hvidvinseddike)
- 1 knsp chilipulver
- 2 cm revet ingefær
- 3 fed hvidløg
- 1 lime, saften
- Topping:
- 5 forårsløg
- 1 håndfuld frisk koriander
- 1 håndfuld hakkede hasselnødder
Sådan gør du
- Andebryst skæres i strimler og steges på en pande/wok.
- Grøntsagerne skæres strimler. Steges med et par minutter. Hæld det stegte andebryst og grøntsager op i en tallerken.
- Saucen blandes i en skål.
- Kog nudlerne i letsaltet vand. Hæld vandet fra og skyl dem i koldt vand.
- Steg de skyllede nudler et par minutter i lidt olie ved medium varme og tilsæt saucen.
- Slå de tre æg ud i en skål og pisk sammen. Hæld æggemassen på den ene side af panden og mix så nudlerne bliver klistrede (panden må ikke være så varm, at æggene bliver til røræg).
- Tilsæt de stegte grøntsager og andebryst.
- Top med finthakket forårsløg, koriander, limesaft og hakkede hasselnødder.
Vinanbefalinger
Lignende opskrifter