Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Kylling, hyld og tomat

Kylling, hyld og tomat

Rigtig sommermad med hyld i køkkenet
Hyldeblomstsaft, hyldeblomst og hyldebær er fine ingredienser i køkkenet -kylling snakker godt med hyldeblomstsaft og hyldeblomst. 
Fremgangsmåde
Sådan gør du
  1. God økologisk landkylling fra Gothenborg ca. 2 kg, parteres i 8 stykker og gnides med salt, peber og hyldeblomstersaft.
  2. Lægges i bradepande med rosmarin, hvidløg, forårsløg og skiver af citron og hyldeblomstsaft. Snurrer ved lav varme 125 C i 2-2,5 time. Bryststykkerne skal først tilsættes efter en time sammen med tomater i ¼ - brystet bliver derved mere saftigt.
  3. Der justeres med hyldeblomstsaft undervejs
  4. Evt. grill tilsidst, hvis der skal lidt farve og sprødhed til.
  5. Serveres med frisk grøn salat i forskellige udgaver.
  6. Kan piftes op med friskhakket hyldeblomst, der drysses over retten tilsidst.
  7. Kombinationen af den sødlige aromatiske saft, den kraftige kylling og citrusskiverne, der nærmest virker kandiserede sidder lige i øjet.