- Inspiration
- Opskifter & tips
- Jyske Mesterskaber i hapsere med ansjos

Jyske Mesterskaber i hapsere med ansjos
Vi har testet en stribe hapsere med ansjoser fra Lolin for at finde de bedste kombinationer. Konkurrencen var knivskarp. Jysk mester blev ansjos på toast med rigeligt smør og fintskåret løg. Her er resultatet af konkurrencen:
1. Ansjos på lille toast med smør og fintskåret løg |
2. Ansjos på lille toast med purèe af grillstegt peber og tomat |
3. Ansjos på lille toast med tomatpesto |
4. Ansjos på lille toast med brandade og purløg |
5. Ansjos (boquerones) med små syltede Guindillas (chili) |
6. Ansjos på lille toast med friske skiver tomat marineret i citron og lidt olivenolie |
7. Ansjos på ny kartoffel med dild |
8. Ansjos (boquerones) på jordbær |
9. Ansjos med friskost og purløg |
10. Ansjos på lille stykke stegt fisk (hornfisk) m. citron |