Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Geddeboller med agurkesalat og karse

Geddeboller med agurkesalat og karse

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
  • Råt geddekød
  • 2 dl. piskefløde
  • Citron, økologisk
  • Salt og peber
Sådan gør du
  1. Ca. 250-300 g rent, råt geddekød, 1,5-2 dl piskefløde, reven skal fra en citron og lidt saft.
  2. Kør kødet for fuld speed i en foodprocessor m. salt og peber ca. 5 min. Tilsæt fløden mens maskinen. Hæld moussen op i en skål og vend med lidt ekstra fløde. Smag til m. salt, peber, citronskal og saft.
  3. Bag moussen i små smurte aluforme 11-12 min. v. 200 C i vandbad.
  4. Servering: Tag moussen ud af formene og server med syltede agurker og karse.