Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
Luigi Giordano, Barbaresco
Producenten
Luigi Giordano, Barbaresco
Barbaresco fra de bedste marker
Scroll

Luigi Giordano, Barbaresco

Luigi Giordano er fjerde generation, der laver vin i Barbaresco. Firmaet er grundlagt i 1930'erne og allerede i 1960 begynder man at lave vin under egen etiket. 

Familien har parceller med gamle stokke i nogle af Barbarescos mest prestigiøse marker, bl.a. Asili, Montestefano, Cavanna og Ronchi.

Kælderarbejdet er traditionelt med op til 15 dages maceration for cru-vinene og op til 24 måneders lagring på store botti på 30-50 hl af slavonsk eg. I marken arbejdes der økologisk - dog uden certificering.

Stilen er helt fantastisk ren i frugten og flot balancerede vine med et relativt feminint udtryk.

Om producenten
Opført
1935
Område
Barbaresco
Land
Italien
Druer
Nebbiolo, Barbera, Dolcetto, Freisa og Arneis
Vintyper
Rød og en smule hvid
Filosofi
Traditionel vinifikation - elegante vine