Lavet på 100 % Arneis. Gæret ved lav temperatur på tanke af rustfrit stål og efterfølgende lagret et par måneder på stål inden flaskning.
Ret aromatisk vin med noter af citrus, grøn æble, hasselnød og grønne urter. Ret intens i smagen med god friskhed.
Til fisk og skaldyr, salater eller charcuterie.
Specifikationer
Producent
Luigi Giordano, Barbaresco
Vintype
Hvidvin
Druesort
Arneis
Appellation/underområde
Roero
Gemmepotentiale
3-6 år fra høståret
Lagring
Stål
Servering fra
7°
Servering til
9°
Alkohol
13,5%
Velegnet til
Fisk og skaldyr, Fjerkræ
Preorder
Nej
Luigi Giordano er fjerde generation, der laver vin i Barbaresco. Firmaet er grundlagt i 1930'erne og allerede i 1960 begynder man at lave vin under egen etiket.
Familien har parceller med gamle stokke i nogle af Barbarescos mest prestigiøse marker, bl.a. Asili, Montestefano, Cavanna og Ronchi.
Kælderarbejdet er traditionelt med op til 15 dages maceration for cru-vinene og op til 24 måneders lagring på store botti på 30-50 hl af slavonsk eg. I marken arbejdes der økologisk - dog uden certificering.
Stilen er helt fantastisk ren i frugten og flot balancerede ...
Luigi Giordano er fjerde generation, der laver vin i Barbaresco. Firmaet er grundlagt i 1930'erne og allerede i 1960 begynder man at lave vin under egen etiket.
Familien har parceller med gamle stokke i nogle af Barbarescos mest prestigiøse marker, bl.a. Asili, Montestefano, Cavanna og Ronchi.
Kælderarbejdet er traditionelt med op til 15 dages maceration for cru-vinene o...