Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Toscansk flæskesteg (arista) m. rosmarin og masser af hvidløg

Toscansk flæskesteg (arista) m. rosmarin og masser af hvidløg

Sprøde svær er vigtigt og gør forskellen. Rids sværen helt ned til kødet, men undgå at ridse i selve kødet. Gnid herefter med rigelige mængder groft salt.


Herlig spise der passer fortrinligt til Sangiovese eller Tempranillo.

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
  • Ca. 1,5 kg Frilandsgris
  • Rosmarin, hvidløg og masser af groft salt.
Sådan gør du
  1. Rosmarinblade stikkes mellem sværene og stegen placeres på en bund af rosmarin omkranset af masser af hvidløg. Fjern hvidløg og rosmarin, når de bliver lidt brændte.
  2. Stegen placeres på rist en i en 200 grader varm ovn i ca. 1,5 time. Husk bradepande med vand i bunden af ovnen.
  3. Slut af med grill for at gøre sværene ekstra sprøde og server med skysauce, hvidløgene og grillstegt peberfrugt.