
Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
- Dressing
- 1 dl. Soja - gerne 3. års lagret
- Revet frisk ingefær
- 1/2 Fintskåret chili
- 1 Presset hvidløgsfed
- 1 spsk. Ristede sesamfrø eller dråber af sesamolie
- saft fra 1 limefrugt
- et par Dråber af fishsauce
- Salaten
- 1 agurk skåret på langs så de vandige kerner kan skrabes ud med en ske, herefter skåret i tern.
- 1/2 moden mango skåret i tern.
- 1 gulerod skåret i tændstiktynde strimler.
- 1 lille bundt koriander (finthakket)
- et par par blade thaibasilikum
- 2 forårsløg snittet fint (man kan bruge 1 rødløg skåret ultra fint)
Sådan gør du
- Grill Bavetten (vi foretrækker den rød), lad den køle af og skær i tynde strimler.
- Rør dressingen og snit grøntsagerne. Grøntsagerne vendes i dressingen og serveres med tynde skiver af bavette på toppen.
Vinanbefalinger
Lignende opskrifter