Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Sommerhaler i lys estragonsauce

Sommerhaler i lys estragonsauce

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
  • Haler fra ungkvæg
  • Hvidvin
  • Peberkorn
  • Hvidløg
  • Et par modne tomater
  • Estragon
  • Forårsløg
  • Gulerødder
  • Fløde
Sådan gør du
  1. Haler fra ungkvæg pudses for fedt. Sauteres i en gryde med lidt hvidløg. Hvidvin og vand (ca. halvt af hvert), citronsaft, tomater og hele peberkorn kommes ved. Halerne snurrer et par timer til de er møre. Tag halerne op og pluk kødet fra.
  2. Saucen koges ind og justeres med citronsaft, salt og peber. Tilsæt evt. lidt fløde. Tilsæt friskhakket estragon. Pisk evt. lidt smør i til sidst.
  3. Serveres med let sauterede forårsløg og de første gulerødder. Ved anretning pyntes med ekstra estragon.