Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Amerikanske pandekager til International Pandekagedag

Amerikanske pandekager til International Pandekagedag

Vi fejrer International Pandekagedag i anledning af, at vi er begyndt at importere ægte økologisk amerikansk ahornsirup.

Amerikanske pandekager skal ledsages af amerikansk ahornsirup, der rent faktisk smager af Ahorn og ikke bare brændt sukker.

Læs mere om ahornsirup fra The North Family Farm

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
  • 2 æg
  • 2 1/2 dl mælk eller kærnemælk
  • 1 1/2 tsk bagepulver
  • 2 1/2 dl mel
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk vaniljesukker
  • Revet citronskal
Sådan gør du
  1. Æggene deles. Æggeblommer piskes med mælk og citronskal. 
  2. Mel blandes og sigtes med bagepulver ned i mælkeblandingen og røres grundigt, men ikke for længe. 
  3. Æggehvider piskes stive og vendes i dejen.
  4. Lad dejen hvile et kvarter på køl.
  5. Steges på pande med smør. Ca 1/2 dl pr. pandekage. Vendes når overflade begynder at sætte sig, ca 2 min, og steget færdig ca 1 min på den anden side.