Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
Domaine les Bruyeres - David Reynaud, Crozes-Hermitage
Producenten
Domaine les Bruyeres - David Reynaud, Crozes-Hermitage
Biodynamisk urkraft i Crozes-Hermitage
Scroll

Domaine les Bruyeres - David Reynaud, Crozes-Hermitage

David Reynaud på Domaine les Bruyères er en biodynamisk topproducent i Crozes-Hermitage. Familien solgte tidligere frugten til cooperativet i Tain, men siden 2001 har David selv markedsført vinene.

Ejendommen består af 15,5 ha i Crozes-Hermitage og 4,5 ha i bakkerne uden for appellationen. Derudover driver de 8 ha, der ejes af en barndomsven. Det meste af vinmarksarealet er dækket af Syrah, men der dyrkes også Marsanne og Roussanne til hvid Crozes samt en smule Viognier og Merlot, der bruges til IGP-vin.

Det meste markarbejde laves i hånden, og ved høsten foretages der en strikt sortering af druerne både i marken og inden vinifikationen.

Kælderen er beliggende helt under jorden, så al transport af druer kan foregå ved hjælp af tyngdekraften. Gæring foregår hovedsageligt i store betonæg, der giver en mere harmonisk gæring. Der svovles kun ganske let.

Om producenten
Opført
2000
Område
Crozes-Hermitage
Land
Frankrig
Druer
Syrah, Marsanne, Roussanne, Viognier, Merlot
Vintyper
Rød og hvidvin
Filosofi
Biodynamik, biodiversitet, samarbejde