Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Syrah La Colère VdF, David Reynaud

125,00 kr
160,00 kr
Stykpris ved 6 stk.
Du sparer 210, - (21.88%) vejl. pris 160
Anmeldelser

Da David Reynaud i 2019 mistede 50 % af sin frugt til hagl, måtte han se sig om efter andre kilder i sit netværk. Han fandt en rigtig dygtig biodynamisk drueproducent i Grignan-les-Adhemar - tidligere Coteaux du Tricastin - den nordligste af syd-Rhônes satellit-appellationer. Faktisk synes David, at frugten var så god, at han blev inspireret til en ny serie af elegante, letdrikkelige vine; Les 7 Péchés Capitaux - de syv dødssynder. Da vinene er høstet i Grignan-les-Adhemar men vinificeret i Crozes-Hermitage kan vinene kun været klassificeret som Vin de France.

La Colère - vrede - er lavet på 100 % Syrah, vinificeret og modnet på cement.

Tæt og frisk brombærfrugt med noter af kirsebær, sød lakrids og viol. Saftig og letdrikkelig - lidt mørkere i stilen end Syrah'en fra nordrhône. 

Drik den let afkølet til kød fra grillen.

Specifikationer
Producent Domaine les Bruyeres - David Reynaud, Crozes-Hermitage
Vintype Rødvin
Druesort Syrah
Lagring Cement
Servering fra 14°
Servering til 16°
Gemmepotentiale fra 2021
Gemmepotentiale til 2026
Alkohol 14,5%
Velegnet til Gris, Lam, Oksekød

David Reynaud på Domaine les Bruyères er en biodynamisk topproducent i Crozes-Hermitage. Familien solgte tidligere frugten til cooperativet i Tain, men siden 2001 har David selv markedsført vinene.

Ejendommen består af 15,5 ha i Crozes-Hermitage og 4,5 ha i bakkerne uden for appellationen. Derudover driver de 8 ha, der ejes af en barndomsven. Det meste af vinmarksarealet er dækket af Syrah, men der dyrkes også Marsanne og Roussanne til hvid Crozes samt en smule Viognier og Merlot, der bruges til IGP-vin.

Det meste markarbejde laves i hånden, og ved høsten foretages de...

Producenten

Domaine les Bruyeres - David Reynaud, Crozes-Hermitage

David Reynaud på Domaine les Bruyères er en biodynamisk topproducent i Crozes-Hermitage. Familien solgte tidligere frugten til cooperativet i Tain, men siden 2001 har David selv markedsført vinene.

Ejendommen består af 15,5 ha i Crozes-Hermitage og 4,5 ha i bakkerne uden for appellationen. Derudover driver de 8 ha, der ejes af en barndomsven. Det meste af vinmarksarealet er dækket ...

Læs mere