Lækker og fyldig hvid Crozes-Hermitage på 60 % Marsanne og 40 % Roussanne. Høstet i hånden. Vinificeret med fuld afstilkning og uden tilsætning af gær på æg af beton. Lagret 8 måneder med bærme på æg af beton for 2/3 af vinens vedkommende - resten på barriques.
Virker fed allerede i duften - mandel, mandarin og fersken. Fyldig i smagen, men med forfriskende mineralitet og fin syre.
Til retter med fisk, skaldyr eller fjerkræ med fyldig sauce.
Specifikationer
Producent
Domaine les Bruyeres - David Reynaud, Crozes-Hermitage
Vintype
Hvidvin
Druesort
Marsanne, Roussanne
Appellation/underområde
Crozes-Hermitage
Lagring
Cement
Servering fra
10°
Servering til
12°
Alkohol
14%
Velegnet til
Fisk og skaldyr, Fjerkræ
David Reynaud på Domaine les Bruyères er en biodynamisk topproducent i Crozes-Hermitage. Familien solgte tidligere frugten til cooperativet i Tain, men siden 2001 har David selv markedsført vinene.
Ejendommen består af 15,5 ha i Crozes-Hermitage og 4,5 ha i bakkerne uden for appellationen. Derudover driver de 8 ha, der ejes af en barndomsven. Det meste af vinmarksarealet er dækket af Syrah, men der dyrkes også Marsanne og Roussanne til hvid Crozes samt en smule Viognier og Merlot, der bruges til IGP-vin.
Det meste markarbejde laves i hånden, og ved høsten foretages de...
Domaine les Bruyeres - David Reynaud, Crozes-Hermitage
David Reynaud på Domaine les Bruyères er en biodynamisk topproducent i Crozes-Hermitage. Familien solgte tidligere frugten til cooperativet i Tain, men siden 2001 har David selv markedsført vinene.
Ejendommen består af 15,5 ha i Crozes-Hermitage og 4,5 ha i bakkerne uden for appellationen. Derudover driver de 8 ha, der ejes af en barndomsven. Det meste af vinmarksarealet er dækket ...
Très mûr, opulent avec beaucoup de gras en bouche. On ressent peu d'acidité et beaucoup de moelleux. Il se distingue vraiment des autres crozes de la dégustation.