Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Crozes-Hermitage les Croix, Domaine les Bruyeres

240,00 kr
295,00 kr
Stykpris ved 2 stk.
Du sparer 110, - (18.64%) vejl. pris 295
Anmeldelser

"a potentially monumental vintage that produced wines of distinct ripeness as well as energy, with wonderfully detailed fruit and harmonious tannins." Vinous

Topvin fra Crozes-Hermitage lavet på 100 % Syrah fra gamle vinstokke med en alder på over 60 år. Høstet og sorteret i hånden. Vinificeret med fuld afstilkning og uden tilsætning af gær. Den færdige vin har lagret 12 måneder på brugte barriques.

Mørk frugt og sort peber med et hint af lakrids i næsen - fyldig frugt i smagen med en forsfriskende syre og et fast tanninbid. Lang eftersmag, der toner ud i søde krydderier, viol og lakrids.

Velegnet til fyldigere kødretter med tæt sauce. Kan med fordel gemmes nogle år hvor den vil udvikle animalske noter, der går godt til vildtretter og kroghængt oksekød.

Specifikationer
Producent Domaine les Bruyeres - David Reynaud, Crozes-Hermitage
Vintype Rødvin
Druesort Syrah
Appellation/underområde Crozes-Hermitage
Lagring Små fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Gemmepotentiale fra 2020
Gemmepotentiale til 2031
Alkohol 13%
Velegnet til Gris, Lam, Løbende vildt, Oksekød

David Reynaud på Domaine les Bruyères er en biodynamisk topproducent i Crozes-Hermitage. Familien solgte tidligere frugten til cooperativet i Tain, men siden 2001 har David selv markedsført vinene.

Ejendommen består af 15,5 ha i Crozes-Hermitage og 4,5 ha i bakkerne uden for appellationen. Derudover driver de 8 ha, der ejes af en barndomsven. Det meste af vinmarksarealet er dækket af Syrah, men der dyrkes også Marsanne og Roussanne til hvid Crozes samt en smule Viognier og Merlot, der bruges til IGP-vin.

Det meste markarbejde laves i hånden, og ved høsten foretages de...

Producenten

Domaine les Bruyeres - David Reynaud, Crozes-Hermitage

David Reynaud på Domaine les Bruyères er en biodynamisk topproducent i Crozes-Hermitage. Familien solgte tidligere frugten til cooperativet i Tain, men siden 2001 har David selv markedsført vinene.

Ejendommen består af 15,5 ha i Crozes-Hermitage og 4,5 ha i bakkerne uden for appellationen. Derudover driver de 8 ha, der ejes af en barndomsven. Det meste af vinmarksarealet er dækket ...

Læs mere