Caviar-tips - Baerii, White Sturgeon, Oscietra, Beluga
- TIPS -
Caviar-tips - Baerii, White Sturgeon, Oscietra, Beluga
Et lille udvalg af caviar (rogn) fra støren. Et levende fossil – ældre end dinosaurerne. Kvaliteten afhænger af art, producent, størens alder og saltning – jo ældre des bedre. Støren er fredet og al caviar kommer i dag fra farmede fisk. De bedste af slagsen spises helt rent fra hånden.
Vi er forhandler af Caviar Perlita - ægte Caviar fra Frankrig - der i over 20 år har produceret caviar af højeste kvalitet fra sibirisk stør.
Alt laves med total sporbarhed - fiskene er udstyret med chip for at man kan følge deres udvikling og bestemme det nøjagtige tidspunkt for høst. Caviaren er upasteuriseret og er færdigpakket mindre end ½ time efter høst. I modsætning til opdræts-Caviar fra mange andre steder fodres støren hos Perlita med fisk og ikke med gris eller kylling.
Små valnøddestore kartofler koges. Der skæres et stor kryds i enden og den lægges i varm ovn til krydset åbner sig. Pres en lille fordybning i hulet, fyld det med crême fraiche og lidt purløg og en lille klump Caviar ovenpå. Efter inspiration af Toni Leichtle Restaurant Miro.
Champagne Brut NV, Alfred Gratien
Lavet på 45% Chardonnay, 43% Pinot Meunier og 12% Pinot Noir. Basisvinen har gæret på fad og har ikke gennemgået malolaktisk gæring. Begge dele er sjældent - det eneste ...
Den kogte pasta vendes i smør og puttes i lille rør,. Røret fjernes og der dannes et lille, shaky tårn. En lille klat kaviar lægges på toppen.
Champagne Blanc de Blancs Champs Rayes Brut Nature, Piollot
Ren Chardonnay fra økologisk dyrkede druer på marken Champs Rayes. Gæret naturligt på store egetræsfade og modnet på gærrester i flasken i minimum 6 år. Flasket uden dosage ...
En lind kartoffelmos hældes på sifon-flaske og holdes lun indtil den skal bruges. Den luftige mos sprøjtes i en lille kop/skål eller på en ske og toppes med Caviar.
Champagne Pinot Blanc Colas Robin Brut Nature, Piollot
Noget så usædvanligt som en Champagne lavet på ren Pinot Blanc. Marken er dyrket biodynamisk og plantet i 1955, så det er meget gamle vinstokke. Gæret naturligt og lagret ...