Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Ventoux N..... 2022, Domaine de Fondreche

130,00 kr.
160 kr.
Stykpris ved 6 stk.
Du sparer 180 kr., - (18.75%) vejl. pris 160 kr.
Anmeldelser

Vin uden svovl fra Fondrèche lavet på 30% Grenache, 30% Syrah, 30% Mourvèdre og 10% Cinsault. Druerne er dyrket økologisk med biodynamiske indslag - ikke certificeret - på marker der ligger 250-400 moh på hhv stenet og kalket jordbund. Vinstokkenes alder er omkring 40 år. Høstet i hånden og vinificeret naturligt og modnet på betonæg. Ingen tilsat SO2 i processen.

Lækker duft med masser af bærfrugt - hindbær, blåbær, solbær, ribs samt viol og sort peber. Fyldig frugtighed med modne tanniner og en kølende mint-note. Saftig og samtidig seriøs.

Dejlig vin til kødretter med enkelt tilbehør - gerne fra grill.

Specifikationer
Producent Domaine de Fondrèche, Ventoux
Vintype Rødvin
Druesort Cinsault, Grenache, Mourvèdre, Syrah
Anmeldelser badgets Vinbladet - 93 P.
Appellation/underområde Ventoux
Gemmepotentiale 5-8 år fra høståret
Lagring Cement
Servering fra 14°
Servering til 16°
Alkohol 14%
Velegnet til Fjerkræ, Flyvende vildt, Gris, Lam, Oksekød
Flaskestørrelse Alm - 0,75l (75 cl)
Preorder Nej

Allerede som meget ung var Sebastien Vincenti opsat på at lave Rhône-vin af højeste karat. Han var tippet om at Ventoux var mulighedernes land og med hjælp fra sin mor, Nanou Barthélemy, købte de ejendommen i 1991.

Sebastien er uddannet hos André Brunel på les Cailloux i Châteauneuf-du-Pape og det var også her, han vinificerede de første årgange af egen vin, mens han stadig arbejdede for Brunel.

I dag er Domaine de Fondrèche en førende producent - ikke bare i Ventoux, hvor det hører blandt de to bedste, men i hele Rhône. Ventoux, som indtil 2008 hed Côtes du Ventoux, ligg...

Producenten

Domaine de Fondrèche, Ventoux

Allerede som meget ung var Sebastien Vincenti opsat på at lave Rhône-vin af højeste karat. Han var tippet om at Ventoux var mulighedernes land og med hjælp fra sin mor, Nanou Barthélemy, købte de ejendommen i 1991.

Sebastien er uddannet hos André Brunel på les Cailloux i Châteauneuf-du-Pape og det var også her, han vinificerede de første årgange af egen vin, mens han stadig arbejdede...

Læs mere