Domaine de la Renière, Loire
Thibault Masse overtog Domaine de la Renière i 2018 efter en grundig uddannelse i Loire, Bourgogne, Bordeaux og Australien. Gennem sin uddannelse var Thibault blevet optaget af Chenin Blanc-druen som får et fantastisk udtryk her i Puy-Notre-Dame der ligger på en bakke af den berømte Tuffeaux-jordbund. Tuffeaux er kalkholdigt og med en fantastisk dræningsevne. Desuden er der i Puy-Notre-Dame et fantastisk dynamisk miljø med mange yngre og entusiastiske vinbønder der alle ønsker at lave vine i høj kvalitet på en bæredygtig måde.
Domaine de la Renière har eksisteret som gård mindst siden 1631 og i samme families ejerskab indtil Thibault overtager gården i 2018.
Ved overtagelsen begyndte Thibault straks på omlægning til økologisk dyrkning og er nu certificeret. Desuden er der plantet træer og buske mellem vinplanterne for at give bedre levesteder for dyr og en større biodiversitet. Vinmarkerne afgræsses af får en del af året for at holde græsset nede og gøde jorden.
I kælderen arbejdes der med naturlig gæring (dvs uden tilsætning af gær). Malo blokeres i hvidvinene der vinificeres på stål og modner ca 1/2 år med gærrester inden en let filtrering og flaskning. Rødvinene gæres også naturligt efter fuld afstilkning, modnes på stål og/eller fad og flaskes med minimal eller ingen svovling.