Lavet på ren Cabernet Franc fra vinstokke plantet i starten af 1990'erne. Høstet i hånden, fuldt afstilkede, 3-5 dages kølig maceration. Gæret og modnet på stål. Let filtrering og let svovling inden vinen er flasket.
Specifikationer
Producent
Domaine de la Renière, Loire
Vintype
Rødvin
Druesort
Cabernet Franc
Appellation/underområde
Saumur
Lagring
Stål
Servering fra
14°
Servering til
16°
Alkohol
14%
Velegnet til
Fjerkræ, Flyvende vildt, Lam
Preorder
Nej
Thibault Masse overtog Domaine de la Renière i 2018 efter en grundig uddannelse i Loire, Bourgogne, Bordeaux og Australien. Gennem sin uddannelse var Thibault blevet optaget af Chenin Blanc-druen som får et fantastisk udtryk her i Puy-Notre-Dame der ligger på en bakke af den berømte Tuffeaux-jordbund. Tuffeaux er kalkholdigt og med en fantastisk dræningsevne. Desuden er der i Puy-Notre-Dame et fantastisk dynamisk miljø med mange yngre og entusiastiske vinbønder der alle ønsker at lave vine i høj kvalitet på en bæredygtig måde.
Domaine de la Renière har eksisteret som gård mindst ...
Thibault Masse overtog Domaine de la Renière i 2018 efter en grundig uddannelse i Loire, Bourgogne, Bordeaux og Australien. Gennem sin uddannelse var Thibault blevet optaget af Chenin Blanc-druen som får et fantastisk udtryk her i Puy-Notre-Dame der ligger på en bakke af den berømte Tuffeaux-jordbund. Tuffeaux er kalkholdigt og med en fantastisk dræningsevne. Desuden er der i Puy-Notre-Dame ...
Medium rubinrød - i den lyse ende af spektret. Duften er ikke voldsomt anmassende, men frister med røde kirsebær, hindbær, vilde jordbær, yoghurt og en liflig urtet tone. Den rene frugt åbner sig flot i munden båret f...
Medium rubinrød - i den lyse ende af spektret. Duften er ikke voldsomt anmassende, men frister med røde kirsebær, hindbær, vilde jordbær, yoghurt og en liflig urtet tone. Den rene frugt åbner sig flot i munden båret frem af et yderst diskret tanninbid og en vanvittig saftig syre. Nærmest som syrlige bolsjer. En frisk og læskende vin med en rigtig flot længde og en lækker, bitter finish. Det smager bare knaldhamrende godt.