Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
Alziari, Nice
Producenten
Alziari, Nice
Den verdensberømte og elegante olivenolie
Scroll

Alziari, Nice

Alziari laver den olie alle taler om: Oliven knuses i store gamle stenkar i 2 timer. Lunkent vand tilsættes og grøden »kører« ganske kort tid og karret fyldes op med koldt vand. Efter en god omrøring hviler olivensuppen og der dannes et fint gulgrønt lag af olie på toppen, næsten som fløden på mælk i de gode gamle dage. Olien skummes af og sigtes som en fond eller en suppe. En enkel og traditionel fremstilling af Alziari’s bedste olivenolie (Genova-metoden). Den dufter som nyslået græs i maj måned – smagen er fin og ren uden den skarphed, man finder i de fleste olier.

Alziari laver ud over deres elegante olie også de bedste oliven, der kan opdrives.

Om producenten
Opført
1990
Område
Gacogne
Land
Frankrig
 Specialitet
Ande og gåsespecialiteter
Filosofi
Smag og kvalitet frem for alt