Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Godello Viejo Sobre Lias, Mengoba

175,00 kr
225,00 kr
Stykpris ved 6 stk.
Du sparer 300, - (22.22%) vejl. pris 225
Anmeldelser
Lavet på ren Godello, der er lagret sur lie (på gærrester) på store 4000 liters fade i 10 måneder. 
 
Flot og intens duft af modent æble, pære, fersken, melon og anis. Ren og mellemfyldig i smagen, igen med stor, stor intensitet, kompleksitet, frisk, høj og velbalanceret syre samt en meget lang eftersmag - ægte stor hvidvin.
 
En hvidvin som denne, der scorer højt på balance, intensitet og syre klarer næsten enhver madmæssig udfordring fra det salte køkken. Særlig velegnet til fiskeretter med intenst smagende tilbehør som muslingesauce, svampe, rodfrugter osv. 
 
Specifikationer
Producent Bodegas Mengoba, Bierzo
Vintype Hvidvin
Druesort Godello
Anmeldelser badgets The wine advocate - 93 P.
Gemmepotentiale 6-10 år fra høståret
Lagring Cement
Servering fra 10°
Servering til 12°
Alkohol 13%
Velegnet til Fisk og skaldyr, Fjerkræ

Bierzo ligger i den nordvestlige del af Spanien. Interessen for Bierzo er stigende, og som vinregion ser det lovende ud - der er lokale druesorter af høj kvalitet og de bedste vinmarker er veldrænede med skifer og granit i jordbunden; helt perfekt for at lave mineralske vine med karakter. Rødvinene i området bliver primært lavet på lokaldruen Mencia, der giver afbalancerede og frugtige vine. Bierzo er en meget ny appellation fra 1989 i det nordvestlige Spanien vest for Toro og Ribera del Duero. Klimaet er en blanding af det kølige og atlantiske, som du finder i Galicien, og det mere kont...

Producenten

Bodegas Mengoba, Bierzo

Bierzo ligger i den nordvestlige del af Spanien. Interessen for Bierzo er stigende, og som vinregion ser det lovende ud - der er lokale druesorter af høj kvalitet og de bedste vinmarker er veldrænede med skifer og granit i jordbunden; helt perfekt for at lave mineralske vine med karakter. Rødvinene i området bliver primært lavet på lokaldruen Mencia, der giver afbalancerede og frugtige vine....

Læs mere