Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Vorarlberger Alpkäse PDO 6-8 mdr. - ca 500 gram

175,00 kr

Vorarlberger Alpkäse er en ost med beskyttet oprindelsesstatus fra Bregenzerwald og Walsertal i Vorarlberg. Køerne græsser på afgrænsede højalpine områder, der har en stor diversitet af græsser og urter. Det er ikke tilladt at fodre køerne med nogen former for fermenteret foder - kun græs og hø fra sæteren. Osten skal fremstilles på små bjergmejerier beliggende mellem 1000 og 1800 moh.

Osten fremstilles af upaseuriseret mælk i sommermånederne. Osten skal lagres mindst 3 måneder før den må sælges.

Denne ost har modnet i 6-8 måneder og er mild i smagen med laktiske og nøddeagtige noter og en lang, pikant eftersmag.

Specifikationer
Producent Vorarlberger Alpkäse, familie Benda
Flaskestørrelse Madvarer

Vores gode ven - Michael Moosbrugger fra Schloss Gobelsburg - sendte os en lille gave. En smagsprøve på en ost han var begejstret for.

Michael havde fundet vej til et lille gårdmejeri højt oppe i den krystalklare alpeluft. En kort periode hver sommer laves denne ost på Klesenza Alpe i 1589 meters højde i regionen Vorarlberg. Det ligger i naturreservatet Großes Walsertal der var den første naturpark i Vorarlberg, og er af UNESCO udnævnt til biosfærereservat.

I den lille alpelandsby passer familien Benda deres bestand af køer og det lille gårdmejeri. Man tænker sig næ...

Producenten

Vorarlberger Alpkäse, familie Benda

Vores gode ven - Michael Moosbrugger fra Schloss Gobelsburg - sendte os en lille gave. En smagsprøve på en ost han var begejstret for.

Michael havde fundet vej til et lille gårdmejeri højt oppe i den krystalklare alpeluft. En kort periode hver sommer laves denne ost på Klesenza Alpe i 1589 meters højde i regionen Vorarlberg. Det ligger i naturreservatet Großes Walsertal der var de...

Læs mere