Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
Redondo Iglesias, Salamanca
Producenten
Redondo Iglesias, Salamanca
Spanske skinker i topklasse og helt uden tilsætning
Scroll

Redondo Iglesias, Salamanca

Redondo Iglesias er grundlagt i 1920 af Antonio Redondo og Anastasia Iglesias i Valdelacasa i Salamanca. Produktionen er gået i arv generation efter generation så det stadig er samme familie, der fører traditionen videre. Og grundidéen er egentlig at lave skinker som man gjorde for 100 år siden.

Det betyder skinke fra de bedste grise der har gået frit i Candelario-bjergene ved Salamanca, hvor de har adgang til at spise agern. Der tilsættes kun middelhavssalt og så den tørre bjergluft i 1200 meters højde, der tørrer skinkerne.

De gamle traditionelle metoder kombineret med moderne teknologi, hvor den er i tråd med traditionerne, sikrer en ultimativ kvalitet med den unikke karakter, man finder i spansk charcuterie.

I 1950'erne blev produktionen udvidet til også at omfatte Serrano-skinker, lige som der i dag også produceres chorizo, lomo og salchichón.

Vi blev begejstrede for den rene og intense smag i produkterne der kommer af at de er producerede af kød, salt og tid - ingen konserveringsmidler, surhedsregulerende midler, sukker eller andet af det, man ofte finder i denne type produkter.

Om producenten
Opført
1920
Område
Salamanca
Land
Spanien
 Specialitet
Charcuteri
Filosofi
Rene, lokale råvarer uden tilsætning, traditionelt håndværk. Familievirksomhed