Iberico-skinke lavet på de bedste skinker fra grise der er halvt Iberico-race. Grisene er fritgående og lever hovedsageligt af agern men spiser også andet (Cebo de Campo betyder at de har fået en blandet kost). Kun saltet med middelhavssalt og så modnet i minimum 36 måneder.
Det er et naturligt produkt som ikke er tilsat hverken nitrat, nitrit, farve, sukker eller konserveringsmidler.
Fantastisk dyb og ren smag med balanceret saltning. Smøragtig dybde, sødme, dyb umami præger skinken med aroma af nødder, græs, agern og krydderurter.
Kan spises som den er - evt med lidt god olivenolie og så er skinken perfekt i sandwiches, salater, sammen med frugt eller ost og som krydderi til fx supper, omelet eller gryderetter.
Nettovægt 80 gram.
Ingredienser: skinke, havsalt Næringsindhold p. 100 g.: Energi 1419 Kj/339 Kcal Fedt: 24 g. - heraf mættede fedtsyrer 10,3 g. Kulhydrater: 0,5 g. - heraf sukkerarter 0,5 g. Protein: 31 g. Salt: 3,1 g.
Specifikationer
Producent
Redondo Iglesias, Salamanca
Land
Spanien
Flaskestørrelse
Madvarer
Preorder
Nej
Redondo Iglesias er grundlagt i 1920 af Antonio Redondo og Anastasia Iglesias i Valdelacasa i Salamanca. Produktionen er gået i arv generation efter generation så det stadig er samme familie, der fører traditionen videre. Og grundidéen er egentlig at lave skinker som man gjorde for 100 år siden.
Det betyder skinke fra de bedste grise der har gået frit i Candelario-bjergene ved Salamanca, hvor de har adgang til at spise agern. Der tilsættes kun middelhavssalt og så den tørre bjergluft i 1200 meters højde, der tørrer skinkerne.
Redondo Iglesias er grundlagt i 1920 af Antonio Redondo og Anastasia Iglesias i Valdelacasa i Salamanca. Produktionen er gået i arv generation efter generation så det stadig er samme familie, der fører traditionen videre. Og grundidéen er egentlig at lave skinker som man gjorde for 100 år siden.
Det betyder skinke fra de bedste grise der har gået frit i Candelario-bjergene ved Salama...