Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Jamon Bellota 100% Iberico 70g Redondo

200,00 kr.
225 kr.
Stykpris ved 2 stk.
Du sparer 50 kr., - (11.11%) vejl. pris 225 kr.

Ultimativ skinke. Iberico-skinke lavet på de bedste skinker fra grise der er ren Iberico-race. Grisene er fritgående og lever af agern. Kun saltet med middelhavssalt og så modnet i minimum 48 måneder.

Det er et naturligt produkt som ikke er tilsat hverken nitrat, nitrit, farve, sukker eller konserveringsmidler.

Utrolig dyb og ren smag med balanceret saltning. Unik smøragtig dybde, sødme, dyb umami præger skinken med aroma af nødder, græs, agern og krydderurter. Noget af det bedste skinke der kan opdrives.

Bør spises som den er - evt med lidt god olivenolie - også perfekt som tilbehør til en omelet.

Prøv den sammen med Amontillado Sherry.

Nettovægt 70 gram.

Ingredienser: skinke, havsalt
Næringsindhold p. 100 g.:
Energi 1242 Kj/297 Kcal
Fedt: 18 g. - heraf mættede fedtsyrer 6,3 g.
Kulhydrater: 0,6 g. - heraf sukkerarter 0,5 g.
Protein: 34 g.
Salt: 3,7 g.

Specifikationer
Producent Redondo Iglesias, Salamanca
Land Spanien
Flaskestørrelse Madvarer
Preorder Nej

Redondo Iglesias er grundlagt i 1920 af Antonio Redondo og Anastasia Iglesias i Valdelacasa i Salamanca. Produktionen er gået i arv generation efter generation så det stadig er samme familie, der fører traditionen videre. Og grundidéen er egentlig at lave skinker som man gjorde for 100 år siden.

Det betyder skinke fra de bedste grise der har gået frit i Candelario-bjergene ved Salamanca, hvor de har adgang til at spise agern. Der tilsættes kun middelhavssalt og så den tørre bjergluft i 1200 meters højde, der tørrer skinkerne.

De gamle traditionelle metoder kombineret med ...

Producenten

Redondo Iglesias, Salamanca

Redondo Iglesias er grundlagt i 1920 af Antonio Redondo og Anastasia Iglesias i Valdelacasa i Salamanca. Produktionen er gået i arv generation efter generation så det stadig er samme familie, der fører traditionen videre. Og grundidéen er egentlig at lave skinker som man gjorde for 100 år siden.

Det betyder skinke fra de bedste grise der har gået frit i Candelario-bjergene ved Salama...

Læs mere