Næringsindhold (per 100g) Energi: 1617 KJ 390 Kcal Fedt: 32.1 g heraf mættede fedtsyrer: 13.5 g Kulhydrater: 1 g heraf sukkerarter: 0.5 g Protein: 24.3 g Salt: 3.1 g
Specifikationer
Producent
Redondo Iglesias, Salamanca
Land
Spanien
Flaskestørrelse
Madvarer
Preorder
Nej
Redondo Iglesias er grundlagt i 1920 af Antonio Redondo og Anastasia Iglesias i Valdelacasa i Salamanca. Produktionen er gået i arv generation efter generation så det stadig er samme familie, der fører traditionen videre. Og grundidéen er egentlig at lave skinker som man gjorde for 100 år siden.
Det betyder skinke fra de bedste grise der har gået frit i Candelario-bjergene ved Salamanca, hvor de har adgang til at spise agern. Der tilsættes kun middelhavssalt og så den tørre bjergluft i 1200 meters højde, der tørrer skinkerne.
Redondo Iglesias er grundlagt i 1920 af Antonio Redondo og Anastasia Iglesias i Valdelacasa i Salamanca. Produktionen er gået i arv generation efter generation så det stadig er samme familie, der fører traditionen videre. Og grundidéen er egentlig at lave skinker som man gjorde for 100 år siden.
Det betyder skinke fra de bedste grise der har gået frit i Candelario-bjergene ved Salama...