
Château Mirebeau, Pessac-Leognan
Florence og Cyril Dubrey overtog Château Mirebeau i 1996. Slottet ligger i Martillac - en sydlig forstad til Bordeaux i den bedste del af Graves; Pessac-Leognan.
Efter massive investeringer i bygninger og udstyr beslutter de i 2005 at omlægge ejendommen til biodynamisk drift. Cyril havde som uddannet ønolog lært at bruge sprøjtemidler og kemikalier, men da han hverken ville forgifte sin familie, sine naboer eller sine kunder, besluttede han at gå i en anden retning.
Ejendommen er på 4 ha beliggende nærmest inde i Martillac og har jordbund af grus over et mix af sand, ler og kalk.
Der er plantet 70 % Merlot, 20 % Cabernet Sauvignon, 5 % Petit Verdot og 5 % Carmenere.
Det meste markarbejde udføres med en lille bæltetraktor for ikke at komprimere jorden og høsten klares manuelt over fire dage.
Der laves fuld afstilkning og gæres naturligt med druernes eget gær i rustfrit stål. Efter (naturlig) malo modner vinen 12-14 måneder på fade - 1/3 nye. Flaskes uden filtrering og klaring og med minimal svovltilsætning.