Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Pessac-Leognan Rouge 2014, Château Mirebeau

199,00 kr
250,00 kr
Stykpris ved 6 stk.
Du sparer 306, - (20.4%) vejl. pris 250
Anmeldelser

Lavet overvejende på Merlot blandet med hovedsageligt Cabernet Sauvignon samt en smule Petit Verdot og Carmenere. Dyrket biodynamisk siden 2005 men uden certificering. Høstet i hånden, vinificeret naturligt, modnet ca et år på en blanding af nye og brugte fade. Flasket uden filtrering, klaring og næsten uden svovl.

Klassisk aroma med noter af cassis, sorte kirsebær, hindbær, mentol og krydderi fra fadet. Ren og saftig i frugten med medium tannin - flot længde.

Til retter med lam, løbende vildt eller oksekød.

Specifikationer
Producent Château Mirebeau, Pessac-Leognan
Vintype Rødvin
Druesort Cabernet Sauvignon, Carmenère, Merlot, Petit Verdot
Anmeldelser badgets Test vinder
Appellation/underområde Pessac-Leognan
Lagring Små fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Gemmepotentiale fra 2017
Gemmepotentiale til 2029
Alkohol 13,5%
Velegnet til Lam, Løbende vildt, Oksekød
Anbefalinger Testvinder-vine
Flaskestørrelse Alm - 0,75l (75 cl)

Florence og Cyril Dubrey overtog Château Mirebeau i 1996. Slottet ligger i Martillac - en sydlig forstad til Bordeaux i den bedste del af Graves; Pessac-Leognan.

Efter massive investeringer i bygninger og udstyr beslutter de i 2005 at omlægge ejendommen til biodynamisk drift. Cyril havde som uddannet ønolog lært at bruge sprøjtemidler og kemikalier, men da han hverken ville forgifte sin familie, sine naboer eller sine kunder, besluttede han at gå i en anden retning.

Ejendommen er på 4 ha beliggende nærmest inde i Martillac og har jordbund af grus over et mix af sand, ...

Producenten

Château Mirebeau, Pessac-Leognan

Florence og Cyril Dubrey overtog Château Mirebeau i 1996. Slottet ligger i Martillac - en sydlig forstad til Bordeaux i den bedste del af Graves; Pessac-Leognan.

Efter massive investeringer i bygninger og udstyr beslutter de i 2005 at omlægge ejendommen til biodynamisk drift. Cyril havde som uddannet ønolog lært at bruge sprøjtemidler og kemikalier, men da han hverken ville forgift...

Læs mere