Skær kødet i meget tynde skiver og anret fladt på en tallerken. Lav en dressing af olivenolie fra Alziari, citronsaft og en smule trøffelolie - dryp henover kødet. Drys med salt og peber, flager af parmesan Vacche Rosse og grofthakkede hasselnødder fra Piemonte. Riv frisk trøffel over retten ved servering.
Anvendelse af trøflerFriske trøfler skal ikke tilberedes! Man river eller høvler dem over varm mad med et enkelt udtryk. Det skal gøres, når maden er serveret, da de aromaer, der frigives, når man river/høvler trøflerne, er en stor del af oplevelsen.Trøfler kan rives/høvles over kød, fisk/skaldyr, omelet, spejlæg, pasta, risotto og polenta - varme retter med et helt enkelt udtryk giver det bedste resultat.Jo længere tid, der går fra høsten, jo mindre aroma er der i trøflerne.Har man lidt trøffel, der ikke er blevet brugt, kan man evt. lave en trøffelmayonnaise - pisk en mayonnaise, tilsæt et par dråber trøffelolie samt finthakkede trøffelrester.Bestil friske sorte og hvide trøfler hos BichelVi bestræber os på at have trøfler, når de er i sæson, og vi vil gerne have den bedste kvalitet til den bedste pris.Vi har handlet med friske trøfler i mange år og har efterhånden et godt netværk med trøffelhandlere, vi kan stole på.Sort efterårstrøffel, Tuber Uncinatum, Tartufi Ponzio - Køb herTrøffelsæsonenHvide trøflers sæson er fra slutningen september til slutningen af januar. Den sorte vintertrøffel eller Perigord-trøffel har sæson fra december til marts med de bedste trøfler i januar og februar. Den sorte sommertrøffel har sæson fra maj til december. Vi tager kun trøfler på lager, hvis vi kan finde en kvalitet, vi kan stå inde for!For aktuel lagerstatus skriv til os på post@bichel.dk eller ring på 86229400..page-title--post { font-size: calc(.764vw + 20.33333px); text-align: left; margin-bottom: 13px; padding: 0 0!important; }
Barolo Sarmassa Vigna Merenda 2015, Scarzello
Meget traditionel Barolo fra unik monopolmark på Sarmassa, lagret på gamle 2500 liters egefade
Meget ung men alligevel klar i udtrykket med balsamisk næse med elementer af mørke ...