Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
- Inspiration
- Opskifter & tips
- Lakse-tips
Tips
Fersk laks skæres i tern og blandes med friske grovhakkede østers. Smag til med citron, dild, salt og peber. Drik Chablis til.
Chablis Grand Cru Vaudesir, Louis Michel
Klassisk Grand Cru Chablis fra Grand Cru marken Vaudesir. Louis Michel vinficerer og lagrer kun på stål for at få det renest mulige udtryk.
Flot og meget intens, ren ...
Læs mere og køb

Skær laks, æble og agurk (fjern kerner) i små tern og vend med olivenolie og citrons. Smag til med salt, peber og hakket dild. Dryp med syrnet fløde, eller en kugle af avokadomousseline.
Grüner Veltliner Steinsetz, Schloss Gobelsburg
Michael Moosbruggers er en af Østrigs bedste vinmagere, og hans hvidvine er i absolut verdensklasse. Det er ranke, komplekse og meget mineralske hvidvine med en perfekt balance. Fremragende madvine til ...
Læs mere og køb
Rimmet laks serveres i skiver med vagtelæg og en trøffelmayo. Lavet på Ponzio trøffelolie. Laks kan erstattes med Havørred.
Puligny-Montrachet, Paul Pernot et ses fils
Paul Pernot har intet mindre end 6,5 ha vinmark, som indgår i denne Village-cuvée. Der bruges maksimalt 20% nye fade, og stilen er rank, præcis og frisk.
Vinstokkene er ...
Læs mere og køb

I Japan dypper man ikke risbollen i soja – det suger for meget soja. Man vender den lille bolle, så kun fisken dyppes. Det kræver lidt artistisk håndelag. Det bedste er en hvidvin med god syre og lidt restsødme eller intens, moden frugt og gerne med aromaer og smag, der også matcher syltet ingefær.
Kröver Letterlay Riesling Kabinett 2021, Martin Müllen
Letterlay-marken har en sydeksponering og ligger mellem 110 og 220 moh. Marken er relativt stor og kvalitetspotentialet er svingende - de bedste parceller kan lave fantastisk vin, mens de dårligste ikke ...
Læs mere og køb
