Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Kröver Letterlay Riesling Kabinett 2021, Martin Müllen

130,00 kr
160,00 kr
Stykpris ved 6 stk.
Du sparer 180, - (18.75%) vejl. pris 160
Anmeldelser
Letterlay-marken har en sydeksponering og ligger mellem 110 og 220 moh. Marken er relativt stor og kvalitetspotentialet er svingende - de bedste parceller kan lave fantastisk vin, mens de dårligste ikke laver helt så fantastisk. Marken kan give enorme udbytter, så det gælder også om at holde udbyttet lavt for at holde en høj kvalitet. Høstet i hånden. Frugten presses over ekstremt lang tid (op til et døgn - normalen er tre timer i en moderne presse), der tilsættes ikke gær - gæringen starter af sig selv, vinene lagrer på store, gamle fade med bundfald fra gæringen og flaskes efter bare en let klaring. Halvtør. Præget af citrus og mineralitet - stor intensitet, men samtidig fantastisk let. Sødmen er der, men flot balanceret! Perfekt som aperitif, til oste eller spicy mad med fisk eller kylling.
Specifikationer
Producent Martin Müllen, Mosel
Vintype Hvidvin
Druesort Riesling
Anmeldelser badgets Mosel Fine Wines - 92 p., Renelangdahl.com - 92 p
Lagring Store fade
Servering fra
Servering til 10°
Alkohol 9%
Velegnet til Fisk og skaldyr, Fjerkræ, Gris, Ost
Flaskestørrelse Alm - 0,75l (75 cl)

Weingut Martin Müllen kan ikke prale af en århundredelang historie som mange andre topproducenter i Mosel, men til gengæld er der få, der arbejder så ultratraditionelt som man gør hos Martin Müllen.

Martin Müllen har arbejdet for forskellige andre vinproducenter. Han syntes dog der blev større og større afstand mellem, hvordan han gerne ville lave vin, og hvordan han blev bedt om at lave vin. Midt i firserne begyndte Martin at eksperimentere med at lave vin, som han ville have det, med frugt fra under 1 ha samlet set. 

Første årgang med egen etiket var 1991 og i dag r...

Producenten

Martin Müllen, Mosel

Weingut Martin Müllen kan ikke prale af en århundredelang historie som mange andre topproducenter i Mosel, men til gengæld er der få, der arbejder så ultratraditionelt som man gør hos Martin Müllen.

Martin Müllen har arbejdet for forskellige andre vinproducenter. Han syntes dog der blev større og større afstand mellem, hvordan han gerne ville lave vin, og hvordan han blev bedt om a...

Læs mere