Sjældenhed fra Bruyeres - Entre Ciel et Terre (mellem himmel og jord) laves kun i de bedste år. Lavet på ren Syrah fra gamle stokke i kaklholdig, gruset jordbund. Vinificeret natiurligt i cementæg og lagret to år i samme æg. Vinificeret og flasket uden svovl.
Aromatisk og intenst duftende med aromaer af brombær, hindbær, blåbær, enebær og timian. Tæt smag med god friskhed og en meget lang eftersmag.
Bør gemmes 6-12 år fra høståret, under 18 grader, da den er usvovlet. Passer godt til diverse retter med vildt, lam, gris og okse.
Specifikationer
Producent
Domaine les Bruyeres - David Reynaud, Crozes-Hermitage
Vintype
Rødvin
Druesort
Syrah
Gemmepotentiale
15-20 år fra høståret
Lagring
Cement
Servering fra
14°
Servering til
16°
Alkohol
13%
Velegnet til
Gris, Lam, Løbende vildt, Oksekød
Flaskestørrelse
Alm - 0,75l (75 cl)
Preorder
Nej
David Reynaud på Domaine les Bruyères er en biodynamisk topproducent i Crozes-Hermitage. Familien solgte tidligere frugten til cooperativet i Tain, men siden 2001 har David selv markedsført vinene.
Ejendommen består af 15,5 ha i Crozes-Hermitage og 4,5 ha i bakkerne uden for appellationen. Derudover driver de 8 ha, der ejes af en barndomsven. Det meste af vinmarksarealet er dækket af Syrah, men der dyrkes også Marsanne og Roussanne til hvid Crozes samt en smule Viognier og Merlot, der bruges til IGP-vin.
Det meste markarbejde laves i hånden, og ved høsten foretages de...
Domaine les Bruyeres - David Reynaud, Crozes-Hermitage
David Reynaud på Domaine les Bruyères er en biodynamisk topproducent i Crozes-Hermitage. Familien solgte tidligere frugten til cooperativet i Tain, men siden 2001 har David selv markedsført vinene.
Ejendommen består af 15,5 ha i Crozes-Hermitage og 4,5 ha i bakkerne uden for appellationen. Derudover driver de 8 ha, der ejes af en barndomsven. Det meste af vinmarksarealet er dækket ...