Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Champagne Pinot Noir Zero Dosage Come des Tallants, Piollot

325,00 kr
425,00 kr
Stykpris ved 6 stk.
Du sparer 600, - (23.53%) vejl. pris 425
Anmeldelser

Lavet på ren Pinot Noir fra lieut dits Come des Tallants - en sydvendt mark på under 1 ha beliggende i Polisot og med en jordbund med fossilrig mergel. Gæret naturligt, modnet på stål og har ligget minimum fire år på gærresterne fra flaskegæringen. Flasket uden dosage.

Ekspressiv og robust Champagne med noter af lilje, grape, friske bær og kalk. Mineralitet og citrus dominerer i første omgang smagen mens der i eftersmagen kommer noter af bær, karamel og svampe.

Kan selvfølgelig bruges som aperitif men er bedst sammen med mad - kraftigere retter med fisk, til kylling  - perfekt til oste.

 

Specifikationer
Producent Piollot, Champagne
Vintype Mousserende vin
Druesort Pinot Noir
Appellation/underområde Côte de Bars
Lagring Stål
Servering fra
Servering til 10°
Alkohol 12%
Velegnet til Fisk og skaldyr, Fjerkræ, Ost
Anbefalinger Testvinder-vine

Familien Piollot går fire generationer tilbage som "vignerons" i Côte des Bars i Aube i det sydlige Champagne. Côte des Bars er lige nu det mest interessante område i Champagne. Tidligere så man sjældent selvstændige aftappere i området, men de senere år er der kommet mange flere interessante producenter og de er ikke så bundet af tradition og derfor ikke bange for at prøve lidt vilde ting af.

Det er med den nuværende generation ved Roland Piollot at Piollot er begyndt at flaske selv. Hans far, Robert Piollot, var anerkendt som druedyrker og er især kendt for sine metoder til sel...

Producenten

Piollot, Champagne

Familien Piollot går fire generationer tilbage som "vignerons" i Côte des Bars i Aube i det sydlige Champagne. Côte des Bars er lige nu det mest interessante område i Champagne. Tidligere så man sjældent selvstændige aftappere i området, men de senere år er der kommet mange flere interessante producenter og de er ikke så bundet af tradition og derfor ikke bange for at prøve lidt vilde ting a...

Læs mere