Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Cerro Basalto, Koyle

180,00 kr
295,00 kr
Stykpris ved 6 stk.
Du sparer 690, - (38.98%) vejl. pris 295
Anmeldelser

Lavet på traditionelle Rhône-druer: 38% Mourvedre, 25% Grenache, 19% Carignan og 18% Syrah. Druerne kommer fra små biodynamisk dyrkede parceller i Los Lingues med meget jernholdig basaltjordbund og meget høj beplantningstæthed. Høstet i hånden og gæret i små kar. Lagret 18 måneder på en blanding af cementæg, store fade og små fade.

intenes aromaer af hindbær, brombær, sort peber, vanilie og mineralitet. Fyldig smag holdt fast på plads af fine tanniner og tydelig mineralitet. Flot kombination chilensk solcharme og europæisk fasthed. Lang eftersmag.

Flot vin, der gør det imonerende til prisen. Til oksekød, lammekød eller vildt med tæt sauce.

Specifikationer
Producent Vina Koyle, Alto Colchagua
Vintype Rødvin
Druesort Carignan, Grenache, Mourvèdre, Syrah
Lagring Små fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Alkohol 14%
Velegnet til Lam, Løbende vildt, Oksekød

Efter familien Undurragas salg af Vina Undurraga i 2006 ville de lave vine med hjertet under navnet Koyle, der er navnet på en velduftende blomst der vokser i bjergene.

De var trætte af storsalg til alverdens kæder. De ville finde det helt rigtige terroir og dyrke vin efter biodynamiske principper, højere oppe i bjergene og længere ude mod den kølige kyst - vine med et ægte chilensk udtryk.

Koyle fandt markerne til deres nye vinprojekt i Los Lingues og gennemførte etableringen af vinmarkerne i samarbejde med terroir-guruen Pedro Parra fra Clos des Fous.

Områ...

Producenten

Vina Koyle, Alto Colchagua

Efter familien Undurragas salg af Vina Undurraga i 2006 ville de lave vine med hjertet under navnet Koyle, der er navnet på en velduftende blomst der vokser i bjergene.

De var trætte af storsalg til alverdens kæder. De ville finde det helt rigtige terroir og dyrke vin efter biodynamiske principper, højere oppe i bjergene og længere ude mod den kølige kyst - vine med et ægte chilens...

Læs mere