Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Barolo, Figli Luigi Oddero

Anmeldelser

100 % Nebbiolo lavet på efter den helt klassiske opskrift for Barolo med frugt fra marker i la Morra, Serralunga og Castiglione Falletto. Naturlig gæring, 10-15 dages maceration, 24 måneder på store fade og til minimum 12 måneders flaskelagring.

Stor aromaintensitet - røde bær, læder, hø og tobak. elegante tanniner, frisk syre og lang eftersmag.

Til kraftige retter med oksekød eller lam.

Specifikationer
Producent Figli Luigi Oddero, Barolo
Vintype Rødvin
Druesort Nebbiolo
Anmeldelser badgets Wine Enthusiast
Lagring Store fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Gemmepotentiale fra 2016
Gemmepotentiale til 2025
Alkohol 14%
Velegnet til Flyvende vildt, Lam, Løbende vildt, Oksekød

Navnet Oddero har været synonymt med høj kvalitet i Langhe-området siden slutningen af 1800-tallet. Brødrene Giacomo og Luigi begyndte at sælge under egen etiket i 1951 - gennem årene var Luigi ansvarlig for marker og vinproduktion, mens Giacomo var ansigtet udadtil.

I 2006 kom det til en uoverensstemmelse mellem de to brødre og firmaet blev splittet op - Giacomo beholdt ejendommen, mens Luigi fik de bedste marker og et stort bagkatalog af topvine. Luigi har base lidt længere nede ad vejen og hans del af firmaet etiketteres som Figli Luigi Oddero.

I 2009 dør Luigi og ...

Producenten

Figli Luigi Oddero, Barolo

Navnet Oddero har været synonymt med høj kvalitet i Langhe-området siden slutningen af 1800-tallet. Brødrene Giacomo og Luigi begyndte at sælge under egen etiket i 1951 - gennem årene var Luigi ansvarlig for marker og vinproduktion, mens Giacomo var ansigtet udadtil.

I 2006 kom det til en uoverensstemmelse mellem de to brødre og firmaet blev splittet op - Giacomo beholdt ejendommen...

Læs mere