Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Dolcetto d'Alba Trifula 2022, Cascina Luisin

120,00 kr.
120 kr.
Stykpris ved 6 stk.
Du sparer 0 kr., - (0.00%) vejl. pris 120 kr.
120,00 kr.
150 kr.
Stykpris ved 6 stk.
Du sparer 0 kr., - (0.00%) vejl. pris 120 kr.

Lavet på 100% Dolcetto fra en sydligt eksponeret mark med vinstokke plantet for mere end 60 år siden. Vinen er modnet på store fade af slavonsk eg 3 måneder og derefter på rustfrit stål og endelig et år på flaske inden frigivelse til salg.

Brombær og blåbær-frugt i duften med aromaer af mørke kirsebær og et strejf af modnet kød. Frisk og god syre, lette og elegante tanniner, løftet lethed og en lang eftersmag.

Særlig god til retter med svinekød, lam eller fuglevildt. Prøv den til en god skaftekotelet med krydderurter og hvidløg.

Specifikationer
Producent Cascina Luisin, Barbaresco
Vintype Rødvin
Druesort Dolcetto
Gemmepotentiale 3-6 år fra høståret
Lagring Store fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Alkohol 13%
Velegnet til Flyvende vildt, Gris, Lam
Flaskestørrelse Alm - 0,75l (75 cl)
Preorder Nej

Cascina Luisin er grundlagt i 1913 af Luigi Minuto (Luisin betyder "lille Luigi") og ejendommen har været i familiens eje siden da. I dag drives det af Luigis oldebarn Roberto. Ejendommen består af 8 ha vinmark med besiddelser i bl.a. Rabaja og Asili. Nebbiolo er den dominerende druesort, men der dyrkes også Barbera, Dolceto og Arneis. Alt i alt laves der bare ca 30.000 flasker om året!

Produktionen af Nebbiolo er ultra-traditionel efter nogle forsøg med mere moderne metoder. Bl.a. indkøbte man en rotorfermentator, der i dag bruges til Barbera og Dolcetto - ikke til Nebbiolo. M...

Producenten

Cascina Luisin, Barbaresco

Cascina Luisin er grundlagt i 1913 af Luigi Minuto (Luisin betyder "lille Luigi") og ejendommen har været i familiens eje siden da. I dag drives det af Luigis oldebarn Roberto. Ejendommen består af 8 ha vinmark med besiddelser i bl.a. Rabaja og Asili. Nebbiolo er den dominerende druesort, men der dyrkes også Barbera, Dolceto og Arneis. Alt i alt laves der bare ca 30.000 flasker om året!

...
Læs mere